Generell poliklinisk undersøkelse

I poliklinikken tar vi i mot pasienter med alle typer symptomer på sykdom. Haltheter, hudlidelser, mage/tarmforstyrrelser, øre og øyesykdommer, urinveisproblemer og hjertelidelser er noen av de vanligste tilfellene vi får inn på dyreklinikken.  Dersom det er behov for videre utredninger eller operasjoner kan vi enten legge inn dyret for å utføre dette samme dag eller avtale å gjøre det senere. I visse tilfeller kan det være nødvendig å henvise pasienten til spesialister eller til et dyresjukehus for videre utredning og behandling.

Rutinebesøk som kloklipp, vaksinering, passutstedelse, helseundersøkelser, Id- merking, HD/AD røntgen, fjerning av tannstein, kastrering og sterilisering av katt utføres også poliklinisk.  
Vi har åpen poliklinikk med timebestilling. Det anbefales å avtale en time for å unngå å vente lenge på klinikken.  Vi prioriterer alltid alvorlig sjuke eller skadde dyr først!

Poliklinisk

 


Veterinærvakta i Ål og Hol • 3570 Ål • Døgnvakt: 320 82400 • E-post: hallingvet@hotmail.com Design: Kreator  /  Bilder: Utforming  /Publisert med WideCMS